Gå till innehåll
Landskrona Atletklubb
Landskrona Atletklubb

Nordiska Mästerskapen 2023

Landskrona Atletklubb anordnar Nordiska Mästerskapen i tyngdlyftning i samarbete med Svenska Tyngdlyftningsförbundet, Eleiko och Landskrona Stad. Tävlingen går av stapeln i Puls Arena i Landskrona med start 18:00 fredagen 27/10 och fortsätter under lördagen 28/10 med tävlingsstart 10:00. Inför tävlingen kommer även Nordiska Tyngdlyftningsförbundet hålla kongress på Hotel Öresund fredag eftermiddag.

70 st av Nordens bästa tyngdlyftare kommer att vara på plats för att göra upp om medaljerna. Vi kommer få se OS-, VM- och EM-lyftare i hård kamp och glad gemenskap i en mycket rolig tävling och förväntar oss att se riktigt tunga lyft under helgen.

Landskrona Atletklubbs medlemmar kommer att bygga tävlingsarenan i samarbete med Landskrona Stad samt agera funktionärer under tävlingen för att se till att vi får en lyckad tävling.

Kom gärna och heja fram alla lyftare på plats (gratis inträde), tävlingen kommer också livstreamas på Svenska Tyngdlyftningsförbundets YouTube-kanal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2023-10-09

Senast uppdaterad: 2023-10-10

Författare: Fredrik Hertzberg

Postadress

Landskrona AK - Tyngdlyftning
c/o Sören Johansson
Östergatan 220
261 51 Landskrona

Besökadress

Puls Arena, Varggatan 15
26144 Landskrona

Kontakta oss


lakkansli@gmail.com

Landskrona Atletklubb logotyp